Esővízgyűjtő tartály

Esővízgyűjtő tartály kinálatunkkal megoldást nyújtunk mindazok számára, akik megoldát keresnek esővíz gyűjtésre.

Föld feletti esővízgyűjtő tartály

Föld feletti, kompakt tartályok ideálisak kisebb kertekhez és udvarokhoz, könnyen elhelyezhetők, és karbantartásuk is egyszerű. Egyes föld felett esővízgyűjtő tartályoknál lehetőség van bővítésre, egymáshoz kapcsoláshoz.

A felszíni vízgyűjtés egy pénztárcabarát, könnyen megvalósítható megoldás. A megvásárolt tartályt csak el kell helyezni a ház mellett, majd csatlakoztatni az ereszcsatornához. Ehhez szűrő vagy esővíz lopó használata is javasolt, hogy az esetleges szennyeződések ne kerüljenek bele az összegyűjtött csapadékba, és a túlfolyás se okozzon problémát.

Webshopunkban található föld feletti esővízgyűjtő tartályok a kis kapacitástól indulva egészen az 2 000 liter kapacitásig nyújtanak megoldást mindazok számára, akik esővízgyűjtésben gondolkodnak.

Rendelhető föld feletti esővízgyűjtő tartályok

TARTÁLY? AKNA?
Víz és folyadékok tárolása?

Olvassa hírlevelünket, és informálódjon aktuális ajánlatainkról, akciókról és újonnan bevezetett termékeinkről.

ÉRDEKEL A HÍRLEVÉL

Föld alatti esővízgyűjtő tartály

Föld alatti esővízgyűjtő tartályok a nagyobb tároló kapacitáson felül diszkrét megoldást nyújtanak, valamint komplexebb esővízgyűjtő rendszer kiépitésére nyújtanak lehetőséget.


Webshopunkban található föld alatti esővízgyűjtő tartályok a kis kapacitástól indulva egészen a több ezer liter kapacitásig nyújtanak megoldást mindazok számára, akik esővízgyűjtésben gondolkodnak.

Rendelhető föld alatti esővízgyűjtő tartályok

Mind a(z) 30 találat megjelenítve

Ismerje meg szállítási feltételeinket

Gyártott és forgalmazott termékeket különböző szállítási lehetőségekkel
juttatjuk el megrendelőinkhez. 
Szállítási díjak és információk

Product Enquiry